Megállapíthatjuk, hogy a koronavírus-járvány megtanított minket arra, hogy többet foglalkozzunk az egészségünkkel és az immunrendszerünk erősítésével. A „poszt-COVID” egy új diagnózis, mellyel a betegek többsége sajnos még hónapokig küzd a betegség után. A fáradtság, a letargia, a koncentráció hiánya, és a rossz alvás csak néhány a COVID utáni időszakban tapasztalható tünetek közül.

A BiVits ACTIVA Recovery egy új étrendkiegészítő, amely egy tablettában tartalmaz minden szükséges elemet ahhoz, hogy az immunrendszer minél gyorsabban és megfelelően épüljön fel a koronavírus fertőzés után.

Mi az, amire szükségünk van, és pontosan mit is tartalmaz egy tabletta BiVits ACTIVA Recovery?

Elsősorban C-vitamint, amely részt vesz az immunrendszer számos reakciójában, fokozza az immunsejtek termelődését, és erős antioxidáns hatásának köszönhetően, megvédi sejtjeinket az oxidatív stressztől.

A D-vitamin-hiány korszakában élünk, ezért időben kell gondoskodnunk a megfelelő pótlásról. A D-vitamin elengedhetetlen csontjaink és immunrendszerünk egészségének fenntartásához.

A cink egy létfontosságú ásványianyag, melyet szervezetünk nem tud előállítani, ezért táplálékkal és étrend-kiegészítőkkel kell biztosítani a megfelelő bevitelét. A szervezetünkben több, mint 300 reakcióban vállal szerepet, véd az oxidatív stressztől, elengedhetetlen az immunsejtek megfelelő fejlődéséhez és működéséhez.

A szelén a máj metabolikus reakcióiban vesz részt, fokozza az immunválaszt, és jótékony hatással bír a koncentráció és a kognitív teljesítmény javítására.

A mangán elengedhetetlen feltétele bizonyos enzim reakcióknak, emellett szükséges az agy és az idegrendszer normál működéséhez.

A BiVits ACTIVA RECOVERY egy egyedülálló készítmény, amely a vitaminok és ásványi anyagok  kombinációja mellett N-acetil-ciszteint is tartalmaz, melynek fontos szerepe van a glutation (erős antioxidáns) termlésében, segíti a méreganyagok kiválasztását, így megelőzi vagy csökkenti a máj- és vesekárosodást. Köptetőként fellazítja és feloldja a váladékot, elősegítve annak könnyebb távozását a légutakból.

A BiVits ACTIVA RECOVERY mindent olyan elemet tartalmaz, amelyre szervezetünknek feltétlenül szüksége van a koronavírus utáni  mielőbbi és teljes regenerációban.