Hűségkártya igénylése

Mi az APOLO GYÓGYSZERTÁRI HŰSÉGPROGRAM?

 

A hűségprogram lehetőséget nyújt arra, hogy az adott elszámolási időszakban megvalósuló vásárlások összértékével arányosan, meghatározott értékben a húségkártya tulajdonosa kedvezményre tegyen szert, amelynek értékét egy összegben felhasználhatja bármelyik gyógyszertárban, a kedvezmény összegét legalább 1 dinárral meghaladó vásárlás esetén.

A hűségprogramba történő regisztrációkor személyre szóló hűségkártyát biztosítunk az igénylő részére. A kártyát vásárláskor kell felmutatni ahhoz, hogy a vásárlás értékét a kártyához tudjuk rendelni.

A hűségprogamba beleszámoljuk a receptre felírt gyógyszerek értékét is, valamint mindazokat a termékeket, amelyeket teljes áron vásárol gyógyszertárainkban. A végösszegbe nem számoljuk bele azokat a termékeket, amelyeket eleve akciós áron, vagy a kedvezményes kupon felhasználásával vásárol meg.

Az Apolo Gyógyszertár hűségprogramjában évente rendszerint hat elszámolási időszak van. Minden második hónap lezárultával összegezzük az elmúlt időszak egyenlegét, és a kedvezményt tartalmazó információról tájékoztatást küldünk a hűségkártya tulajdonosának. A kedvezményt bármelyik Apolo Gyógyszertárban érvényesítheti.

A téjékoztatás nem teljeskörű. Kérjük, ezzel kapcsolatban érdeklődjön munkatársainknál!

Hogyan tudja megkapni az APOLO GYÓGYSZERTÁR HŰSÉGKÁRTYÁJÁT?

 

A hűségprogramhoz tartozó kártyát kérvényezheti honlapunkon és gyógyszertárainkban is a megfelelő adatlap és nyilatkozat kitöltésével.

A téjékoztatás nem teljeskörű. Kérjük, ezzel kapcsolatban érdeklődjön munkatársainknál!

 

A környezettudatos szerepvállalás

 

A fenntartható fejlődés jegyében csökkenteni szeretnénk a műanyag- és papírfogyasztást. Legyen ebben partnerünk!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021. január 1-től a törzsvásárlói kedvezmény levonását a rendszerünk automatikusan felajánlja vásárláskor. A következő évtől papír alapon tájékoztatót nem postázunk. Ezzel kapcsolatban bővebb információt kérhet gyógyszertárainkban!