Prijava na program

Šta podrazumeva Apolo Loyalty program?

 

Pogodnosti koje nudi Apolo Loyalty program da se sabiranjem ostvarenih kupovina u datom obračunskom periodu odredi i obračuna jednokratni iznos popusta. Popust se može iskoristiti u bilo kojoj apoteci Apolo, u slučaju kupovine čiji iznos prelazi iznos ostvarenog popusta za najmanje 1 dinar.

Prilikom registracije u Loyalty program, svaki korisnik dobija svoju karticu, na ime. Da bi se korišćenje kartice uračunalo u popust potrebno je prikazati karticu prilikom kupovine.

Loyalty programom obujvaćena je i vrednost lekova koji se izdaju na recept, kao i svih proizvoda koje kupujete u punoj vrednosti. Kod izračunavanja visine popusta, u kupljenu vrednost se ne uračunavaju proizvodi koji su kupljeni po već akcijskim cenama.

Apolo Loyalty program ima 7 obračunskih perioda u toku jedne kalendarske godine. Svakok drugog meseca se obračunavaju kupovine u prethodna dva zaključena meseca i obaveštava se vlasnik apotekarske kartice. Popust postingut u ovom programu, vlasnik kartice može iskoristiti u bilo kojoj od Apolo apoteka.

Više informacija možete svakako dobiti od naših saradnika u prostorijama Apolo apoteka!

Kako do Apolo apotekarske kartice?

 

Vašu Apolo apotekarsku karticu možete zahtevati putem internet obrasca na našoj web-stranici ili lično u apotekama Apolo, nakon popunjavanja potrebnog formulara.

Više informacija možete svakako dobiti od naših saradnika u prostorijama Apolo apoteka!

 

Podizanje svesti o potrebi ekološki održivog razvoja

 

Obaveštavamo drage potrošače da od 01. januara 2021. godine nećemo slati obaveštenja u štampanoj formi. Više informacija možete svakako dobiti od naših saradnika u prostorijama Apolo apoteka!