Dobro došli!
Dobro došli!

Apoteka Apolo:

Poštovani Posetioci sajta!
Prva Apolo Apoteka je osnovana još 2007. godine. Zahvaljujući posvećenom i istrajnom radu, prisutni smo u čak 5 naselja širom Vojvodine, u cilju očuvanja i zaštite zdravlja naših sugrađana. Apoteke se nalaze u sledećim gradovima i naseljima: Senta, Ada, Mol, Bačko Petrovo Selo i Utrine.
Naša misija je voditi brigu o čoveku i njegovom zdravlju. Našu ulogu vršimo poštujući znanja  struke, postupamo u skladu sa očekivanjima struke i sa najboljim znanjem, kada i gde god smo potrebni našim klijentima i potrošačima. Posvećeni smo savesnom sprovođenju naših ciljeva, s posebnim akcentom na stručnost i pouzdanost osoblja i informacija koje pružaju naši saradnici prema potrebama potrošača. Najbolje od nas za Vas!
dr. Silvia Sabo, direktor

Apotekarska kartica

Apolo baby program

Najnovije vesti

Šta treba da znamo o proširenim venama?

Proširene vene pogađaju veoma veliki deo populacije, posebno žene i osobe čiji posao zahteva konstantno stajanje. Takođe, trudnoća i genetski […]

Apolo Baby Program – popusti [maj]

Ovaj sadržaj ne postoji na srpskom jeziku.

USLUGE:

Besplatno merenje krvnog pritiska

Besplatno merenje krvnog pritiska u svim našim apotekama.

Besplatan pregled stopala

Besplatan pregled stopala mesečno.

Digitalna fotopletizmografija

Digitalna fotopletizmografija jednom u mesecu.

Kozmetika

Pouzdani i kvalitetni kozmetički proizvodi za zdravlje Vaše kože. Kod nas možete pronaći proizvode sledećih proizvođača: Eucerin, Nivea, Garnier, Loreal, Evelin.

Dermatološki proizvodi

Kada Vaš problem sa kožom više nije samo estetski problem, pogledajte našu ponudu Avene, A-derma i Ducray marki, preporučene od strane dermatologa.

Naši proizvodi

U Apolo apoteci, u Adi, možete kupiti proizvode koje sastavljaju naši apotekati, između ostalog i bebi kremu za negu, sirup od belog sleza, kao i mnoge druge.

Iznajmljivanje bezbednih auto sedišta

Bezbednost najmlađih je najbitnija! Vršimo iznajmljivanje bezbedne auto sedište u svakoj Apolo apoteci. Iznajmljivanje možete zahtevati lično, na period od dve nedelje. Više informacija možete dobiti od naših saradnika u bilo kojoj od apoteka!

IZNAJMLJIVANJE VAGE ZA BEBE

Iznajmljivanje vage za merenje težine bebe u Apolo apotekama. Iznajmljivanje možete zahtevati lično, na period od mesec dana. Više informacija možete dobiti od naših saradnika u bilo kojoj od apoteka!

LISTA naših apoteka:

ADA

ADA

Lenjinova 5
Tel: 024/853-412
ADA Dom zdravlja

ADA Dom zdravlja

Jožef Atila 9
Tel: 024/851-132
BAČKO PETROVO SELO

BAČKO PETROVO SELO

dr Imrea Kiša 39
Tel: 021/690-2010
MOL

MOL

JNA 58/A, Mol
Tel: 024/861-242
SENTA Tornjoški put

SENTA Tornjoški put

Tornjoški put 20
Tel: 024/821-408
SENTA Poštanska

SENTA Poštanska

Poštanska 11
Tel: 024/816-813
SENTA Topartska

SENTA Topartska

Topartska 96
Tel: 024/263-474
UTRINE

UTRINE

Edvard Kardelj 2
Tel: 024/866-114