Kiosztott start csomag

Jelentkezés a törzsvásárlói kedvezményre:

Apolo Baby Programmal célunk segíteni, támogatni a babavárás és az újszülött érkezésének időszakát. A programban igyekeztünk összefoglalni információkat és ehhez kapcsolni olyan kedvezményeket, amelyek hozzá tudnak járulni az időszak gördülékenységéhez.

Az Apolo Baby Program része:

1. A Start Csomag - Az Apolo Baby programba történő regisztráláskor minden gyermek ajándék Start csomagot kap, ami tartalmaz:
- egy csomag Bambo pelenka
- egy csomag Papmers nedves törlőkendő
- egy doboz Sudocrem
- Apolo Baby logóval ellátott táska
A Start Csomag legkésőbb a baba fél éves koráig igényelhető.

2. A Felkészülő Csomag - A Zentai Közkorház Szülészeti-és Nőgyógyászati osztájának listája alapján egy csomagban megvásárolható minden szükséges higiéniai termék 20% kedvezménnyel. A csomag tartalma: 10 drb textil pelenka, 3 drb svéd pelenka, eredeti popsikrém, 5 drb Niva Extra hálós betét, Abri-net hálós kismama alsónemű, egy csomag Bamboo 1-es pelenka, Octenisept spray, egy csomag Pampers nedves törlőkendő, 500 ml kézfertőtlenítő.

3. Az Apolo Baby törzsvásárlói kedvezmény - az Apolo Baby program emblémával megjelölt termékekhez kedvezményesen juthat hozzá a gyermek 3 éves koráig. Az Apolo Baby Programhoz tartozó matricát kérje munkatársainktól a már meglévő Apolo hüségkártyára! A regisztrációt követően a progamban megjelölt termékekre a rendszerünk automatikusan vonja a kedvezményt.

Együttműködő partnerünk a Zentai baba-mama klub