Kiosztott start csomag

Jelentkezés a törzsvásárlói kedvezményre:

Az Apolo Mom & Baby programmal célunk segíteni, támogatni a babavárás és az újszülött érkezésének időszakát. A programban igyekeztünk összefoglalni információkat és ehhez kapcsolni olyan kedvezményeket, amelyek hozzá tudnak járulni az időszak gördülékenységéhez.

Az Apolo Mom & Baby Program része:

1. A Start Csomag - Az Apolo Mom & Baby programba történő regisztráláskor minden gyermek ajándék Start csomagot kap.

2. A Felkészülő Csomag - A Zentai Közkorház Szülészeti-és Nőgyógyászati osztájának listája alapján egy csomagban megvásárolható minden szükséges higiéniai termék 20% kedvezménnyel. A csomag tartalma: 10 drb textil pelenka, 3 drb svéd pelenka, eredeti popsikrém, 5 drb Niva Extra hálós betét, Abri-net hálós kismama alsónemű, egy csomag Bamboo 1-es pelenka, Octenisept spray, egy csomag Pampers nedves törlőkendő, 500 ml kézfertőtlenítő.

3. Az Apolo Mom & Baby törzsvásárlói kedvezmény - az Apolo Mom & Baby program emblémával megjelölt termékekhez kedvezményesen juthat hozzá a gyermek 3 éves koráig. Az Apolo Mom & Baby programhoz tartozó matricát kérje munkatársainktól a már meglévő Apolo hüségkártyára! A regisztrációt követően a progamban megjelölt termékekre a rendszerünk automatikusan vonja a kedvezményt.

Együttműködő partnerünk a Zentai baba-mama klub