Az Agu Baby termékek olyan innovatív eszközök, amelyek a legújabb vívmányokat követve megkönnyítik, és kényelmesebbé teszik a fiatal szülők és gyermekeik mindennapjait. Ezek a készülékek amellett, hogy újdonságnak számítanak a piacon,  ergonomikusak, megbízhatóak, használatuk egyszerű, biztonságos és kényelmes a gyermek és a szülő számára egyaránt.

A készülékek olyannyira innovatívak, hogy az Agu applikáción keresztül összeköthetők a szülők okostelefonjával. Az applikációban automatikusan tárolódnak a mért adatok és részeredmények, elemzések készülnek, és jelzéseket küld a szülőknek. Ezek a mérési eredmények az orvosi konzultáció alkalmával is bemutathatóak.

A termékek között megtalálható:

  • kontakt nélküli és infrás lázmérő,
  • intelligens testhőmérséklet-jelző,
  • zajmentes- és mesh inhalátor,
  • elektromos orrszívó,
  • babamérleg,
  • elektromos fogkefe,
  • pároló- és turmixgép.
  1. AGU Giraffe – érintés nélküli lázmérő


Az elsősorban gyermekek számára kifejlesztett AGU Giraffe érintés nélküli lázmérővel könnyedén mérhető a testhőmérséklet anélkül, hogy hozzáérne a test felületéhez. A folyamat mindössze 1 másodpercet vesz igénybe, és a mért testhőmérséklet a készülék segítségével ± 0,2 °C-os pontossággal határozható meg. Hangjelzéssel értesít, ha a mérés befejeződött, és riasztást ad, ha a hőmérséklet emelkedik. Az AGU Giraffe lázmérő felületek és folyadékok hőmérsékletének meghatározására egyaránt alkalmas.

  1. Agu Eaglet – infravörös hőmérő


Az AGU Eaglet hőmérő lehetővé teszi a testhőmérséklet gyors és pontos meghatározását, hiszen a környezet hőmérsékletétől függetlenül megbízható és pontos értékeket mutat. A készülék segítségével két módon mérhető a testhőmérséklet: a hőmérőt elhelyezhetjük a hallójáratban, vagy mérhetjük a homlokon, az érzékelő és a homlok-halánték bőrének közvetlen érintkezésével. Az AGU Eaglet hőmérő a környezet hőmérsékletének leolvasását is lehetővé teszi. Kialakításának köszönhetően használata könnyű, gyors és megbízható, elengedhetetlen kellék minden modern kisgyermekes szülő háztartásában.

 

  1. AGU Skinny – intelligens testhőmérséklet-jelző


A láz önmagában nem betegség, leginkább valamilyen fertőzés, gyulladás vagy más betegség tüneteként jelentkezik. Az AGU intelligens testhőmérséklet-jelző folyamatosan tudja követni a gyermek testhőmérsékletét, értesítéseket ad, ha a hőmérséklet emelkedik, vagy hirtelen változik. A nap bármely szakaszában,  éjszaka és nappal is, folyamatosan megfigyelhetjük a gyermek állapotát anélkül, hogy megzavarnánk az alvásban vagy a játékban. A testhőmérséklet-jelző egy speciális matricával szilárdan, de finoman rögzíthető a gyermek testéhez anélkül, hogy kellemetlenséget okozna számára. A készülékkel összeköthető AGU alkalmazás a szolgáltatások széles skáláját kínálja (többgyermekes megfigyelés, hőmérsékleti diagram és teljes gyermekállapot-kijelzés), és az adatokat elraktározza a memóriájába. Ez a nagyszerű készülék nemcsak a szülők számára nyújt nagy  segítséget, de az orvosok munkáját is megkönnyítheti, hiszen a diagrammok bemutatásával segít jobban megérteni a betegség dinamikáját, ezáltal a gyógyítását is.

 

  1. AGU Balloon – kompresszoros inhalátor


Az AGU Balloon a legkisebb és legcsendesebb kompresszoros inhalátor a termékpalettán, zajmentes, így nem zavarja a gyermeket, ugyanakkor rendkívül kompakt és megbízható. A készülék használata nagyon kényelmes, hordozható, és utazás közben is könnyen használható. Az inhalátor külső akkumulátorral is működhet, abban az esetben, ha nincs lehetőség a készülék elektromos csatlakoztatására.

 

  1. AGU Tomchi – inhalátor


A gyerekek nem szeretnek túl sokáig mozdulatlanul ülni, az AGU Tomchi mesh inhalátorral viszont imádni fogják az inhalációt, főleg úgy, hogy maguk is tudják tartani a készüléket. Az AGU Tomchi mesh inhalátort kifejezetten a gyermekek hurutos légúti betegségeinek kezelésére fejlesztették ki. A 4-5 μm-es aeroszol részecskék mérete lehetővé teszi, hogy a gyógyszer közvetlenül a légcsőben és a hörgőkben fejtse ki a hatását. Az inhalációs folyamat a szokásosnál gyorsabban elvégezhető, ezért könnyen válhat a gyermekek nagy kedvencévé, valamint a szülők megbízható szakasszisztensévé otthon és utazás közben is.

 

  1. AGU Penguin – elektromos orrszívó


Az AGU Penguin elektromos orrszívót kifejezetten újszülöttek vagy kisgyermekek részére tervezték. A speciálisan kialakított puha szívófej lehetővé teszi az orrjáratokban felgyülemlett váladék precíz és biztonságos eltávolítását. A készülék memóriájában 12 dallam közül lehet válogatni, melyek felkeltik a baba érdeklődését, és elvonják a figyelmét, segítségével sokkal egyszerűbb és kényelmesebb az orrtisztítás folyamata, mind a gyermek, mind a szülő számára egyaránt.

 

  1. AGU Wally – baba mérleg


A baba súlyának és fejlődésének nyomon követése az egyik legfontosabb feladat az újdonsült szülők számára a kicsi születése utáni első hónapokban. Biztosnak kell lenni abban, hogy a baba elegendő táplálékot kap a megfelelő fejlődéshez. Az Agu Wally okosmérleg segítségével egyszerűen és könnyedén mérhető a  gyermek súlya és magassága.  A készülék vezérlése manuálisan vagy a felhasználóbarát AGU alkalmazáson keresztül történik, melyben a mérések eredményei és a felvett adatok automatikus tárolásra kerülnek, a program elemzéseket végez,  és  segítségével bármikor ellenőrizhetjük az etetési előzményeket, és a baba fejlődését.

 

  1. AGU Brushy – elektromos fogkefe


Az AGU Brushy intelligens fogkefe az AGU alkalmazás segítségével játékosan tanítja meg a gyermekeket arra, hogyan kell önállóan és megfelelően fogat mosni. Az alkalmazáson belül lejátszható videóban egy érdekes karakter és egy szórakoztató történet teszi inspirálóvá és szórakoztatóvá a tanulást a gyermekek számára. A szülők az alkalmazáson keresztül jelentést kapnak a fogmosás minőségéről, akár több gyermekéről egyszerre. A készülék vezérlése egyetlen gombbal történik, a puha antibakteriális fogkefe pedig három fogmosási módban működhet. Még soha nem volt ilyen könnyű és szórakoztató megtanítani a gyermeket a megfelelő fogmosásra!

 

  1. AGU Bubbly – multifunkcionális pároló


Az AGU Bubbly többfunkciós pároló egyesíti az egészséges és tápláló bébiétel elkészítéséhez szükséges összes műveletet. Segítségével könnyedén és gyorsan elvégezhetők a legalapvetőbb folyamatok: tápszer készítése és melegítése, a bébiétel felmelegítése, párolás,  cumik és üvegek sterilizálása, víz felmelegítése a kívánt hőfokig, teák készítése.