Besplatno merenje krvnog pritiska

Besplatno merenje krvnog pritiska u svim našim apotekama.

Besplatan pregled stopala

Besplatan pregled stopala mesečno.

Digitalna fotopletizmografija

Digitalna fotopletizmografija jednom u mesecu.Pregled vena, bezbolnom - digitalnom metodom, u unapred predviđenim terminima. Za više informacija o terminima pregleda, obratite se našim saradnicima.

Kozmetika

Pouzdani i kvalitetni kozmetički proizvodi za zdravlje Vaše kože. Kod nas možete pronaći proizvode sledećih proizvođača: Eucerin, Nivea, Garnier, Loreal, Evelin.

Dermatološki proizvodi

Kada Vaš problem sa kožom više nije samo estetski problem, pogledajte našu ponudu Avene, A-derma i Ducray marki, preporučene od strane dermatologa.

Naši proizvodi

U Apolo apoteci, u Adi, možete kupiti proizvode koje sastavljaju naši apotekati, između ostalog i bebi kremu za negu, sirup od belog sleza, kao i mnoge druge.

IZNAJMLJIVANJE VAGE ZA BEBE

Iznajmljivanje vage za merenje težine bebe u Apolo apotekama. Iznajmljivanje možete zahtevati lično, na period od mesec dana. Više informacija možete dobiti od naših saradnika u bilo kojoj od apoteka!

Iznajmljivanje bezbednih auto sedišta

Bezbednost najmlađih je najbitnija! Vršimo iznajmljivanje bezbedne auto sedište u svakoj Apolo apoteci. Iznajmljivanje možete zahtevati lično, na period od dve nedelje. Više informacija možete dobiti od naših saradnika u bilo kojoj od apoteka!