Možemo zaključiti da nas je korona virus naučio da brinemo više o zdravlju i imunom sistemu.  „Post-covid sindrom” je nova dijagnoza koja je na žalost prisutna i do nekoliko meseci nakon preležane bolesti kod velikog broja pacijenata. Umor, smanjena koncentracija, letargično stanje i loš san su neki od najčešćih simptoma u post-covid periodu.

BiVits ACTIVA Recovery je novi suplement koji u jednoj tableti sadrži sve neophodne elemente potrebne za uspostavljanje ravnoteže imunog sistema i za njen brži oporavak od posledice infekcija korona virusom.

Šta nam je sve potrebno, i šta sve tačno sadrži jedna tableta BiVits ACTIVA Recovery-a?

Kao prvo vitamin-C, on učestvuje u brojnim reakcijama imunog sistema, podstiče sintezu novih imuno-ćelija i kao jak antioksidans, štiti ćelije od oksidativnog stresa.

Živimo u vremenu kada je nedostatak vitamina-D često stanje, zbog čega moramo blagovremeno da razmišljamo o nadoknađivanju ovog vitamina. On je neophodan za očuvanje zdravlja kostiju i imunog sistema.

Cink je jedan od najbitnijih minerala ali naš organizam nije u mogućnosti da ga proizvodi i zato ga moramo unositi putem ishrane i suplementacijom. Njegova uloga je bitna u više od 300 različitih reakcija u organizmu i takođe štiti od oksidativnog stresa.

Selen je jak stimulans imunog odgovora, učestvuje u metaboličkim reakcijama u jetri, a ima pozitivan uticaj i na koncentraciju i kognitivne funkcije.

Mangan predstavlja uslovni element nekih enzimskih reakcija, a pored toga je neophodan za normalno funkcionisanje mozga i nervnog sistema.

BiVits ACTIVA RECOVERY je jedan jedinstven proizvod koji pored kombinacije različitih vitamina i minerala sadrži i supstancu N-acetil-cistein, čija se bitna uloga ispoljava u sintezi jednog jakog antioksidansa (glutation), zatim pomaže u detoksikaciji organizma čime sprečava ili smanjuje oštećenje jetre i bubrega. Deluje takođe i kao mukolitik, što znači da razređuje sekret u disajnim putevima i olakšava iskašljavanje.

BiVits ACTIVA RECOVERY sadrži sve neophodne elemente koji su nam potrebni za bržu i potpunu regeneraciju organizma nakon bolesti od korona virusa.