A Zentai Baba-Mama Klub idei első KismamafelkéSzülő programsorozatára ismételten szép számban jelentkeztek felkészülni vágyó kismamák és leendő apukák. A tavalyi évhez hasonlóan ez alkalommal is részt vettünk a programokon, és örömmel tapasztaltuk a nagy lelkesedést, mely már sokadik alkalommal jellemzi az eseményt.

A várandóssági-felkészítő programsorozat előadásait 2022. január 21. és február 3. között hallgathatták az érdeklődők. A témák között a szülés, a szoptatás, a csecsemők gondozása, a kórházi napokra való felkészülés, a támogatási lehetőségek, a hordozás, a mosható pelenkák témakörét, továbbá számos más érdekes és hasznos témát tűztek napirendre a szervezők. A jelentkezők az elméleti felvilágosítás mellett gyakorlati oktatásban is részesülhettek.

Ahogyan gyógyszertárunk igazgatója, dr. Szabó Szilvia már korábban is kifejtette, ez a programsorozat páratlan lehetőséget nyújt a kismamáknak információszerzéshez, tapasztalatcseréhez. Az Apolo gyógyszertár továbbra is támogatja a kezdeményezést és a kismamákat is – a programra jelentkező kismamák számára ajándékcsomagot készítettünk, mely összeállításánál ez alkalommal elsősorban a baba igényeit igyekeztünk szem előtt tartani.

Minden résztvevőnek ezúton is egészséget és örömteli babavárást kívánunk!