A Zentai Baba-Mama klubban jártunk, és jó hírt hoztunk: előzetesen több mint ötven kismama jelentkezett a Zentai Baba-Mama Klub várandóssági-felkészítő programjára. Ez a szám a következő hónapokban ugyanennyi újszülöttet jelent a környékbeli, főként Tisza menti településekre, és néhány év múlva ugyanennyi óvodást, majd iskolást az oktatási rendszerben.

Tomić Edina főszervező, dr. Szabó Szilvia igazgató és Kiss Endre gyógyszerész

A jelentkezők száma jellemzően ekörül alakult, a legutóbbi képzési ciklusokban – árulta el nekünk Tomić Edina, a Zentai Baba-Mama Klub vezetője, IBCLC laktációs szaktanácsadó, a felkészítő program főszervezője. A zentai programra nem csak helybéliek jelentkeztek, kismamák érkeztek Adáról, Moholról és Magyarkanizsáról, de Óbecséről és Szabadkáról is.

A KismamafelkéSzülő programsorozat előadásait ebben a ciklusban az érvényben lévő járványügyi előírásoknak megfelelően, több kisebb létszámú csoportban, 2021. február 18. és április 2. között hallgathatják az érdeklődők. A témák között a szülés, a szoptatás, a csecsemők gondozása, a támogatási lehetőségek, a hordozás, a mosható pelenkák tárgykörét, továbbá számos más érdekes és hasznos témát tűztek napirendre a szervezők.

A programsorozat páratlan lehetőség a kismamáknak információszerzéshez, tapasztalatcseréhez, kérdéseik megválaszolásához. Támogatjuk a kezdeményezést és a kismamákat is – a programra jelentkező kismamák mindegyikének Apolo ajándékcsomagot készítettünk számos hasznos termékkel, amelyek kiválasztásakor szem előtt tartottuk a szoptatás és a szoptató anyuka támogatását.

Minden résztvevőnek ezúton is egészséget, és mindenekelőtt sok-sok örömteli pillanatot kívánunk!